Szitanyomással kapcsolatos kérdések
Megrendelésed elkészítéshez szükségünk van a vektoros grafikára* és egy tételes meg rendelési listára. Ami tartalmazza a mintázandó ruha darabok méretét, színét, típusát és hogy milyen színnel kéred rá a mintát.
Amennyiben grafika és a megrendelési táblázatodat is meg kaptuk. Onnantól kezdve 10 munkanapon belül elkészítjük neked a megrendelésed.
Amikor először megkeresel minket és felmértük az igényidet segítünk kiválasztani a megfelelő ruha nemüket.
Sajnos nem. Mivel, ha selejt képződik, bármilyen oknál fogva akkor tudjuk garantálni megrendelt darabszámot ha a beszerzési utak nyitva maradnak.
Gépi hímzéssel kapcsolatos kérdések
6 db-os darabszám felett ajánljuk gépi hímzést, legköltséghatékonyabb a hattal osztható a meg rendelt mennyiség, mivel hímző gépünk egyszerre hat ugyan olyan terméket tud elkészíteni.
Megrendelésed elkészítéshez szükségünk van a jó minőségű *jpg, *png, vagy vektorgrafikus képre a mintáról és egy megrendelési táblázatra. Ami tartalmazza a mintázandó ruhadarabok méretét, színét, típusát és hogy milyen színállassal kéred rá a mintát.
Amennyiben grafika és a megrendelési táblázatodat is meg kaptuk. Onnantól kezdve 10 munkanapon belül elkészítjük neked a megrendelésed.
Van egy minta katalógusunk az elérhető cérnákról, amiből ki tudod választani a megfelelő árnyalatokat.
Amikor először megkeresel minket és felmértük az igényidet, segítünk kiválasztani a megfelelő ruha nemüket.
Sajnos nem. Mivel, ha selejt képződik, bármilyen oknál fogva, akkor tudjuk garantálni megrendelt darabszámot, ha a beszerzési utak nyitva maradnak.
Kézbesítéssel kapcsolatos kérdések
Kétlehetőség közül választhatsz: 1. Személyes átvétel a műhelyünkben: Szentendre Zilah u. 17. 2. Csomagküldő szolgálattal előre utalás után.

Cégadatok

A Lenyomom. hu-t az Udvarházi Bt. üzemelteti

Cégjegyzékszám: 13 06 044280