Gépi hímzés

A gépi hímzés a lehető legszebb módja annak, hogy lógóját vagy grafikáit cége munkaruháján és reputációs termékein megjelenítse.

A gépi hímzéssel emblémázott termékek tartóssága kimagasló. A hímzett minta mosás után egyáltalán nem veszít fényességéből és tartásából, emiatt érdemes ehhez a technológiához jó minőségű hordózót választani. Emellett, ezzel a technológiával exkluzívabb megjelenést tud kölcsönözni a ruhadaraboknak.

A gépi hímzés másik hasznos felhasználási területe - amennyiben viszonylag olcsó, de jó minőségű szóróanyagot szeretne - ha foltot csináltat. Ezt később bármilyen ruhaneműre fel lehet varrni.

lenyomom-gephimzett-1

Hímzett minta

Folt minta

lenyomom-gephimzett

Kiknek ajánljuk

Gyakorlatilag bárkinek, akinek egy adott mintából 6 darabnál többre van szüksége és fontos számára az exkluzív, minőségi megjelenés.

Cégek számára, munkaruhának, reputációs terméknek.

Rendezvényekre, sporteseményekre szervezői pólónak, ajándéktárgynak.

Emellett sorozatgyártásba is tudjuk venni az adott terméket.

Így ajánljuk:

YouTubereknek és influencereknek webshop termékekhez.

Meglévő boltoknak, webshopoknak saját termékek bevezetéséhez.

Az általunk gyártott és forgalmazott minták száma közel 50, amit 17 színben és mintánként 7 méretben tartunk folyamatosan készleten.

Így elmondhatjuk, hogy a sorozatgyártás terén igen széleskörű tapasztalatra tettünk szert az évek során, amit szívesen az ön rendelkezésére bocsátunk, amennyiben sikerült szimpátiáját és bizalmát elnyernünk.

Rendelés leadásának menete

Előkészületek:

Bármilyen kérdése van, vagy tanácsra van szüksége, keressen minket, segítünk az előkészületekben!

Grafikai előkészületek

  • Szükségünk van az ön által elképzelt mintára. Ez alapján elkészítjük önnek a hímzésprogramot.
  • Gépünk egy mintán belül maximum 12 színnel tud dolgozni.

Gyakran ismételt kérdések

A fenti három pont leadása után elkészítjük önnek a pontos árajánlatot. Amennyiben ön ezt elfogadja, onnantól számított 10 munkanapon belül elkészülünk megrendelésével.

Nagy értékű rendelés eseten (100.000 forint felett), 30% előleg kifizetése után tudjuk elkezdeni a gyártást. Erről természetesen díjbekérőt küldünk önnek. Az előleg beérkezése után 10 munkanapon belül elkészítjük megrendelését.

Az oldalunkon azért nem talál árakat, mert a megrendelések sokszínűsége és a megvalósíthatóság variációi nagyon széles skálán mozognak.

Amennyiben a várható költségekről szeretne tájékozódni, keressen fel minket! Az elképzelései alapján egy előzetes árajánlatot készítünk önnek.

Végleges árajánlatot csak a konkrét megrendelésre tudunk adni.

Keressen fel minket

Cégadatok

A Lenyomom. hu-t az Udvarházi Bt. üzemelteti

Cégjegyzékszám: 13 06 044280